Kolega, koliko se sječam u arhivu ima nešto slično opisano. Mislim da su o tome pisali Vaxter i Nedim svojedobno. Imao sam sličan problem i ideju, samo što sam ja namjeravao vući bubanj i pojedine boje s Lap-Topa. na kraju sam odustao jer mi je bilo prekomplicirano usprkos iscrpnom objašnjenju kolega Nedima i Vaxtera.
Ja pak imam drugačiji problem oko midi konekcije.
Kako da globalno (bez posebnog otvaranja i zatvaranja MIDI kanala na svakoj performanci ili patchu) spojim dvije klavijature, ali samo da mi radi transpoze tj da kad prešaltam +/- za poluton da mi automatski to radi na obje kljave, al da mi ne mješa boje, samplove i programe ? S time da moram napomenuti da uz obe klavijature iz aranžera "hranim" akordima i vokalistu Digitech s MIDI OUT-a.
KOnektiro sam sa Pa80 MIDI out u MIDI IN od KORG-a N364, sa MIDI thru s N364 i MIDI IN od Digitecha, al mi sad ne radi dobro. Ako mi zaštopa boje i uključi Transpose, Digitech mi ne prima instrukciju s aranžera, a ako mu otvorim kanal da prima instrukcije dada mi polude boje između oba syntha.