Videti jedan post
Star 21.08.2008, 13:08   #9
mykeli
Veteran

mykeli's Avatar

Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
mykeli befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Sve sto ste ovde pobrojali, covek nece moci da kupi za te pare koje ce da odvoji...
Ako sviras sam, uzmi nesto manje da mozes da nosis..a i ovu kombinaciju sto imas ti je dobra, al ajde...
Za Mix ti preporucujem Dynacord PM1000/1 ili PM 600/2 po komadu su negde od 700-900evr. bolje su od EMX5000, imaju bolji EFF, jaci su i kompaktniji..
Ostaju ti jos 600-700e recimo...
Kutije...pokusaj da se malo stisnes i uzmes FBT Maxx6, jesu 15'' ali su veoma lagane, snaga 700w, veoma mrsne i mocne...to mozes sam da nosis...a kombinacija do jajca...znaci, ta kombinacija ti je negde oko 1700evr, mnooogo bolja od ove sto imas, mozda ces da nadjes i za manje....

PSto se tice PS serije...Beethoven, greshish shinko, nije to nikakva kanta!
Kad se pazari takav mix, samo treba izmedju ostalog da vidis i proveris elektrolite na toj mixeti...samim tim sto je mnogo stara, pa najvise to strada i automatski gubi i snagu i zvucno-tonsku sliku, inace...je naj mekshi mixer, u pravu je @zsimonovic kakav qrac PM...samo sto je mnogo veliki i treba dvojica da ga nose pogotovu PS2000...
To je vec druga tema....

@Beethoven, mislim da nema potrebe da se sad cimas oko ovoga...
Svaki tvoj naredni post u vezi ovoga, smatracu krsenje pravilnika i ides malo na odmor
mykeli je offline   Reply With Quote