Sve sto ste ovde pobrojali, covek nece moci da kupi za te pare koje ce da odvoji...
Ako sviras sam, uzmi nesto manje da mozes da nosis..a i ovu kombinaciju sto imas ti je dobra, al ajde...
Za Mix ti preporucujem Dynacord PM1000/1 ili PM 600/2 po komadu su negde od 700-900evr. bolje su od EMX5000, imaju bolji EFF, jaci su i kompaktniji..
Ostaju ti jos 600-700e recimo...
Kutije...pokusaj da se malo stisnes i uzmes FBT Maxx6, jesu 15'' ali su veoma lagane, snaga 700w, veoma mrsne i mocne...to mozes sam da nosis...a kombinacija do jajca

...znaci, ta kombinacija ti je negde oko 1700evr, mnooogo bolja od ove sto imas, mozda ces da nadjes i za manje....
PS

to se tice PS serije...Beethoven, greshish shinko, nije to nikakva kanta!
Kad se pazari takav mix, samo treba izmedju ostalog da vidis i proveris elektrolite na toj mixeti...samim tim sto je mnogo stara, pa najvise to strada i automatski gubi i snagu i zvucno-tonsku sliku, inace...je naj mekshi mixer, u pravu je @zsimonovic kakav qrac PM...samo sto je mnogo veliki i treba dvojica da ga nose pogotovu PS2000...
To je vec druga tema....
@Beethoven, mislim da nema potrebe da se sad cimas oko ovoga

...
Svaki tvoj naredni post u vezi ovoga, smatracu krsenje pravilnika i ides malo na odmor