Videti jedan post
Star 19.08.2008, 15:54   #13
branoy
Odomaćeni član

branoy's Avatar

Registrovan/a dana: 15.05.2006
Mjesto: Pisari, Samac, RS, Bosna
Godina: 43
Downloads: 3874
Uploads: 24
Rekao HVALA: 159
Zahvalili mu 108 puta u 81 Postova
Instrumenti: korg, roland, yamaha...
Interesi: trcim za zenama!!
branoy ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
branoy pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

hey jager stvarno leti, ispocetka sam bio dosta problema imao 3 put instalirao 3 razlicita windowsa stalno mi cubase ledio kad snimam neke vsti znaci i SX2 ,SX3 i nuendo 3 gde god udjem isti problemi, znaci snimam npr treci kanal i zaledi ceo cubase ili mi vrati note sve na pocetak kad snimam... sad dal me je zezala graficka ili integrisana muzicka posto je i ona bila instalirana ili neki vst plugin nekompatibilan stvarno nemam pojma al toga sam se svega resio i ponovo instalirao samo nuendo 3 i evo za sad nikakvih problema, nagruvam 30 midi kanala i na njih 30 vsti od kontakt2, fm8, absynth4,fm7, xphraze, od nuenda vst-ove i snimim znaci na svaki kanal nesto verovali ili ne ni 30 posto mi procesor nije zauzeo i to jos na latenciji 12ms... ako ovo bude stabilno kao sto sam sad konacno napravio sta reci osim vrh... ja konacno zadovoljan da mogu da radim a da imam snage... poz

jos kad se za neko vreme optimizuju vst-ovi za quadove bice jos manje zauzece procesora al ja i sad zadovoljan, e sad cu polako da instaliram mnogo mnogo toga sto mi treba pa cemo videti hoce li sta da koci i gde, valjda ce biti sve u redu... ovo sam za sad testirao.
Facebook Brano Vujicic (Branoy)
branoy je offline   Reply With Quote