Sto se tice semplova ja znam kako te iste semplove izbacuje Kurzweil k2661 pa cak i stariji modeli Kurzweila,Akai i Motif,a PA800 ih izbacuje kao kada sviras primera radi na Yamaha Motif i nabacis carsav preko kutije.
E tako uopste svaki Korg reprodukuje semplove,pocevsi od workstationa pa do aranzera plus mnogo los sistem postavke ocitavanja semplova koje je odradila kompanija Korg,skroz amaterski u odnosu na gore vec pomenute firme.
Inace sam upucen da E80 ne cita semplove.
Sto se tice namestanja aranzera PA800,pa ko ga moze namestiti bolje od onog ko se bavi studijskom i live muzikom vec 10 godina,inace sto se tice boja i stilova ja 90% odradjujem to sam.
A dobar deo setova na kojima svirate danas su izasli iz mog studija (za informaciju).
A sto se tice kvaliteta PA800 mozete se sami uveriti pa skoknuti do SkyMusic do njihovog servisa u podrumu i videti sta se najvise servisira.Ja kada sam imao problem sa PA800 u njihovom servisu sam izbrojao 8 Korga PA800,jedan Extrime i Triton TR.
Mislim da to dovoljno govori kakav je kvalitet,da ne zalazim u detalje i mojih kolega koji su imali problema.
Izvinjavam se zbog skretanja sa teme.