kazee mi ovaj momak da mi je pun pa800 pa mi se to desava i rekao mi je da obrisem sve semplove i da onda pokusam da ucitam to sto mi nije moglo ustvari ovo sto mi jeravilo probleme pa evo odoh da to odradim pa cu vidjeti rezultatt :0)
Drug sad se odluči šta ti ne štima...Jel ti je RAM memorija PUNA il je empty ko što reče moja legenda iz Pirota...Dakle trgovac ko kurac,njega boli jel ti otišo RAM ili nije...Trebo si i nama reći ko što si reko njemu sve u detalje---kad su trgovci znali šta je sa sinthom?Kod nas svi znaju gitare isnagatore za njih u nulu,a kad mu spomeneš koji sinth niko da bekne...Al nema veze pokušaj obrisati RAM memoriju,iako koliko vidim si loado i ovo i ono pa nije pomoglo...Ti čim naloadaš drugi set,memorija se automatski isprazni al neću da ti kvarim veselja...idi pa probaj pa da dalje nastavimo debatu,Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|