ma u svakom slucaju vredno je probati jer maticna kod lap-top je skoro ssve isto kao i kod PC samo sto je malo manja, problem je to sto dok dodzes do maticnu moras sve povaditi, sta se tice drajvere i dan danas nisam uspeo naci tacni drajver, valjda Compaq ili sada HP debelo stite svoj proizvod, a BIOS

nije moglo biti siromasnijii, samo par setinga, boot, Time, i jos dva tri setinga, SMESNO
pozdrav
Danas sam poslao jedan email na officijalnoj strani od HP kompanije za support pitanja pa da vidim sta ce da mi odgovore u vezi drajvera, nadam se da ce mi brzo odgovoriti i normalno pozitivno. Ako budem imao odgovor normalno postirat cu to ovde. pozdrav svima
dobio odgovor u koji kaze da Compaq (HP) imaju dogovor sa Majkrosoftom za sve vrste drajvere i da taj drajver za ATI Rage Mobility koji izbacuje Windows XP Pro je odgovarajuci i da nema noviji drajver od toga.
SMESNO kad bih samo rekao da datum tog drajvera je iz davne 2001 godine i da nista nema extra opcije za podesavanje u odnos na sekundarni displej, u odnos na aceleracije i tako dalje.
Pozdrav svima