Videti jedan post
Star 08.08.2008, 00:19   #14
jeftabgd
Belaj boy

Registrovan/a dana: 16.01.2008
Mjesto: Beograd
Downloads: 534
Uploads: 18
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 70 puta u 56 Postova
Instrumenti: Korg Pa-800,Dallape,Guerrini.
Interesi: sakupljanje mp3,narodna kola
jeftabgd ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
jeftabgd pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Ljudi,nije mi jasno zasto dolazi do ovakvih sukoba?Svi smo(bar vecina),u istim govnima,zivimo od istog posla,imamo iste probleme.Cenim Alixa(vidi se po postovima da se covek razume u opremu a svirka je stvar ukusa) ali cenim i Coke357,ocigledno je dobar muzicar,stara kajla.Vise je dosadna prica o klavijaturama.Svi mi znamo likove koji sviraju na Roland e-96,i zvuce sjajno jer su dobri muzicari a znamo i one druge koji imaju Tyrose i Pa2x-pro pa zuce ko k***c.Isto je i sa temama o tome ko je najbolji klavijaturista?Raspravljati o ukusima je cista budalastina.Pa,ocigledno da svako voli nesto svoje,na pr.Romi ce svi do jednog da kazu da je najbolji Cortan,Mica Nikolic i sl.Juznjaci(od Nis pa na dole) se kunu u Amzu i Sejka,Bosanci preferiraju Juznovetrovski fazon,mi iz Srbije smo za Smekere,Cimere,Borka i sl,i imamo zabavnjake koje bas zabole za sve ovo sto mi pisemo.Ako je Alixov komentar bio iziritiran hiljaditim postavljanjem istog pitanja,to je vec neka peta stvar.Malo odoh od teme,a ako joj nije mesto ovde,moderatori ce vec uraditi svoj posao.
jeftabgd je offline