Zavisi druze gdje si...u kojoj drzavi..kome sviras..na kojem mjestu..ko ti je publika...Ja sviram u jednm lokalu koji posjecuje oko 250 ljudi, 95% mladja raja i moram pratiti trend noviteta tako da sam u zadnjih 20-tak dana morao uraditi i ritmove i sve ostalo za novog Acu Lukasa-by pass, Reci, Hiljadu puta, Da podnesem bol. Aco Pejovic-Seti me se, Na sve spreman, Uvenuce jasmin beli, Dobra vila. Srecko Savovic-Koliko volim te, Reci da volis me i neke sa proslog albuma. Sejo boy- Da si mi srece donijela. Nikola Rokvic-Ja nisam taj. Merlin-Da Bog da, Hadzija. Da ti ne pricam i ne navodim glupe hitove novih Grand zvezda od kojih mi se definitivno povraca jer flalsaju i na originalu a uzivo da se ne prica al jebga mora se ... Boban Rajovic skoro sve stare i nove,Sasa Matic- Poklonite mi nju za rodjendan, Sila si..isto tako par starih pjesama od Srecka Savovica...Ma krivo mi je sto mi sve te pjesme zauzmu mjestu u klavijaturi mada sam svjestan da ce i ritmovi i ono sto je vec pripremljeno u song book biti izbirsano za mozda mjesec dana. Moj ti je savjet, prati DM SAT ili PINK i prati sta narod trazi , to ti je to a koliko ces sve moci stici...neka ti je Bog na pomoci

Pozzz