evo danas sam bio u Kopru kod svoga sina Mirze malo smo se kupali i razgovarali o YU-MIDI komentarima vezani za nas koncert na youtube pa me je Mirza zamolio da u njegovo ime puno pozdravim sve kolege sa YU-MIDI ali posebno VAXTERA koji je upravo njegova generacija pa ALIXA(uznemirio se kad je cuo da mu ALIX priprema njegovu pjesmu) i MILANA BSN.
trenutno ima svoj komp u toj instituciji gdje zivi ali nema interneta pa nemoze vas kontaktirati a zelja mu je da komunicira sa vama tako da cu mu omoguciti i taj internet jer se on maksimalno osjeca kao muzicar.moram napomenuti da Mirza poznaje izuzeto nonarodnjake s tim sto me je zamolio na jednoj svadbi da otpjeva TOSETA i IGRU BEZ GRANICA pa sm mu rekao da ce mi malo porametiti kontekst programa jer to je svadba i treba raditi za narudzbine ali bio je uporan i urodilo je plodom od TOSETA se prosetao do NOVKOVICA saTAMAROM pa preuzeo BEBEKA-OPROSTI MI STO SAM NOCAS i evo dolazi mu SUADA na moju incijativu zavrsava sa ZENICA BLUZ a tek onda sranje po meni jer ga traze da jos pjeva ali ja moram da ga prekinem jer narudzbe su bile ogromne tako da sam mu ponovo uskratio da on radi ono sto z
eli.hebiga sef se mora postovati ma kakv bio,kaze stara narodna vezi konja gdje ti gazda kaze
|