Evo ljudi...Upravo sam pricao sa Milanom...Extra je drugar, uvek je tu da pomogne, tako da onaj tekst sto je napisao nick Milan B.N.S nije zapravo MILAN pisao nego mu je neko provalio acc...Od kako ga imam na MSN-u, svaki dan se cujemo, uvek saljemo jedno drugom fajlove, kako kome sta zatreba...Nije ono njegov stil pisanja...Nikad se ne bi on tako obracao vama starijima...Zato sto je kulturan i pametan...Uvek je bio korektan prema svima na ovom forumu! Nadam se da cete razumeti svu moju pricu...Nije decko zasluzio ban...Promenite mu pass na acc, pa mu dajte pass i da vidite da li ce neko moci da mu provali na acc...
@Vaxter:
Druze, da ti nije mozda palo na pamet da je mozda neki njegov "drugar" sa Milanovog kompa pisao, ili ga je neko hackovao ko je na istom provajderu...lepo provalio mu IP adresu, i predstavio se sa njegovom IP adresom...Sta mislis da toga kod nas nema? Pa kod nas su uveli zbog toga PPPoE...Zbog kradje protoka...Iskoristi ti IP i nabija ti protok...
ONTOPIC: Setovi su extra na ovom forumu...Nisam jos nigde primetio da je neki los, samo treba dosta da se sredjuju...i dosta stilova ze ponavlja!
Toliko od mene...
Ajd'-zdr.