Videti jedan post
Star 06.07.2008, 00:37   #6
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Moram nešto da dodam...Mirza Berbić i Hajro Berbić su moji dugogodišnji prijatelji i komšije....S njima sam praktično odrasto,u to vrjeme Hajro je bio NAJSAVREŠNIJI bubnjar u Sloveniji a i šire...Dakle niko se s njim nije mogo usporediti u to vrijeme,a izdo je i 2 ploče SAMO ZA NJU i ŠANA MAJKA (izvini hajro ako sam promašio nazive)...Inače mogu vam reći da su oni jedna jako fina,muzikalna i otvorena familija,a najveću inspiraciju u to vrijeme za harmoniku mi je davo Hajrin rahmetli otac NAJKO BERBIĆ,kojeg sam jako volio i poštovo...Sad imamo turneju u Bosni skupa sa Mirzom o Odžaku i mislim da ćemo napraviti pravi LOM,jer Mirza je stvarno lijep i talentovan momak koji se trudi uspjeti u svijetu muzike...U njemu su oni pravi muzički geni...Svaka čast i od srca sve najbolje! (PS:Hajro reci Mirzi da mu pripremam jedno iznenađenje.ti znaš koje)...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline   Reply With Quote