Videti jedan post
Star 04.07.2008, 23:46   #42
Burli
Ovaj baš voli da kuca

Burli's Avatar

Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
Burli befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@kreso

Što se tiče bosanske lige i klađenja na istu tu nema puno filozofije, u toku sezone sigurno 90% utakmica se završava pobjedama domaćina!!!
Kvote su shodno tome mizerne, od 1,10 do 1,4 a za uslov traže još četiri utakmice, tako da se eventualno isplati odigrati neki fix u sistemu.
Skoro svako kolo ima po neku utakmicu u kojoj se unaprijed zna pobjednik, ali je problem što su i kladionice počele na vrijeme da reaguju...

Imam par drugara koji i igraju u Premijer ligi BiH tako da ne pričam na pamet.
Inače pade mi na pamet novinski članak koji sam čitao prije par mjeseci u kojem se kaže kako su istraživanja pokazala da bi pola fudbalera bosanske prve lige bilo umorno poslije zagrijavanja nekog engleskog premijerligaša.

S' obzirom da sam "GROBAR" od rođenja,stanje u mom Partizanu je kako bi rekao nedefinisano...
Ovih dana završavaju pripreme na Tari, odigrali su dvije kontrolne utakmice protiv nižerazrednih klubova, nažalost nisam uspio otići da ih odgledam, čitam u novinama kako je došao na probu neki navodno dobar igrač iz Afrike, a najavljuju i povratak Veljka Paunovića iz Španije...
Došao je i mladi i talentovani Fejsa oko koga je bilo "natezanja", te hoće u inostranstvo, te u zvezdu, ali nešto ne polažem puno nade u njega.
Bitno je i to da je najbolji igrač i najbolji strijelac iz prošle sezone Stevan Jovetić otišao u Fiorentinu.
Ekipa se seli valjda u Njemačku na nastavak priprema gdje će odigrati i par prijateljskih utakmica, a kao šlag na tortu i uvertiru u početak nove sezone će biti utakmica protiv Liona na našem JNA.
Generalno mislim da je Partizan prošle sezone napravio pun pogodak angažovanje par stranaca! Brazilac Juca(Žuka) je postao miljenik JUGA, Diara i Moreira su se nadavali golova...
E sad, problem može biti neiskusan trener(Slaviša Jokanović) koji baš ne uliva neku sigurnost, mada mislim da u ovom drugom pretkolu za kvalifikacije za Ligu Šampiona ne bi trebali imati većeg posla.
Protivnik će biti pobjednik dvomeča Inter(Baku)-Rabotnicki(Skoplje).
I onda uz malo sreće prilikom žrijeba bi se mogao ponoviti New Castle i groznica zvana Uefa Liga Champion's...

Ne znam da li sam ti i koliko pomogao sa kladioničarskog aspekta, treba sačekati par nedelja dok se malo ekipa uigra, a do tad pare gubiti na skandinavcima, tenisu(Fedex-Nadal u nedelju na Wimbldonu), bejzbolu i dr.
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš???
Burli je offline   Reply With Quote