Videti jedan post
Star 04.07.2008, 12:57   #34
skoricnik
Moderator

skoricnik's Avatar

Registrovan/a dana: 19.05.2006
Mjesto: Backa Palanka
Downloads: 4091
Uploads: 22
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 177 puta u 167 Postova
Instrumenti: Ketron AUDYA5, Roland Fantom-S
skoricnik ist ein Lichtblickskoricnik ist ein Lichtblickskoricnik ist ein Lichtblickskoricnik ist ein Lichtblickskoricnik ist ein Lichtblickskoricnik ist ein Lichtblick
skoricnik pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Evo ovako...Nikola Skoric, poznatiji kao Skorleone...Rodjen 02.01.1994. godine...Krenuo sam u osnovnu muzicku skolu "Stevan Hristic" ovde u Backoj Palanci, i uspesno je ove godine zavrsio...Isao sam na 2 takmicenja - Dani Harmonike 2003. godine i na 49. festivalu muzickih i baletskih skola Srbije u Zajecaru 2006. 4 godine sam bio koncert majstor u orkestru harmonika nase muzicke skole, pa zato cu i ici ove godine jer...orkestar se pomalo raspada...odlaze stariji dolaze novi ucenici i tako...Zavrsio sam takodje i 7. razred osnovne skole "Desanka Maksimovic"...Trenutno sam potencijalni "Vukovac" ali mi je ostao jos jedan razred...Necu da ga uprskam ! Danas se bavim 'ajde de da kazem programiranjem (nije profesionalno programiranje, ali...), bavim se izradom semplova, ritmova...Od opreme imam Korga Pa800, miksetu Bell MDA402, 2x 4-Acoustic PRO12N, 2x 4-Acoustic PRO15N, harmoniku Ballone Burini Professional...toliko od mene