Tema: X3 Procesor
Videti jedan post
Star 24.02.2006, 22:15   #10
klavijaturista
Vredan član društva

klavijaturista's Avatar

Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
klavijaturista befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Vidi ja sam taj X3 ja ima od prošle godine a čovjek od kojega sam kupio kaže da je star 4 god.
Nisam ga još baš nešta puno usavršio i još nisam savladao praviti terce neznam kako se rade ovo što sve imam to je netko drugi radio i sasvim je dovoljno mislim na terce.
Boje koje imam u njemu su isto sa tog PCG-a ali pravio sam svoje boje i samo ih učitavao na terce i dobro zvući.
A što se tiće na Editu da mrdam ovo ono trebami dosta vremena kojeg imam jako malo jel večinom samo vježbam trilinge i te stvari oko usavršavanja svirke pa neda mi se mrdat oko toga ali znam da ima jako puno posla a treba i znati neke stvari to nemogu sve sam jel treba mi netko malopokazat neke osnovne kombinacije.
Naprimjer kombinacije mogu znati da pogledam neku već napravljenu kombinaciju na tom editu sve piše to trbam popisati pa onda kombinirati itd...
Vidi stavio sam na downloadu svoj set(klavijaturista set) na razno pa pogledaj kakv boje i terce imam pa mi javi jel se to može još šta bolje napravit.
Ako bi mogao sa svoga N364 staviti na download da stavim u svoj X3 a vidim kako će onda zvučat.
klavijaturista je offline   Reply With Quote