[quote=harisfaz;42763]@ sejo roland
ne mogu da vjerujem da kazes da spanjolci ne igraju lijep nogomet... onda si ti ili u svom nekom svijetu, ili nisi gledao euro. bez uvrede druze, ali svaku ekipu su ubili u pojam, u svakojj utakmici su kontrolisali igru od prve do zadnje minute, igrali PRELIJEP i precizan nogomet koji je divota za gledat, i zasluzeno su prvaci.
@Harisfaz
Ja sam ovu temu shvatio,bas onako sportski i pisao sam onako kako sam mislio i dozivio sve to.A da bi se razmijenili sportski komentari,treba biti korektan.Ja sam bio....pojedini,ne znam.
Dakle:
Kao prvo-Gledao sam Euro
Kao drugo-nisam u svom svijetu,kako ti kazes,nego sam u svijetu realnosti,iskustva i nisam euforican.A to znaci da sam ovo EP gledao nepristrasno i objektivno.Tebe druze drzi neka cudna euforija,koja po meni nema realnu osnovu i cvrste argumente.Samo da ti napomenem,bez neke hvale,da ja imam sto aktivnog, sto pasivnog druzenja sa fudbalom,vise godina iskustva nego sto ti imas zivota.
Odgovorno tvrdim da na ovom EP, niko,ama bas niko nije igrao PRELIJEP nogomet,koji je bio divota za gledati(kako ti kazes).Ovo se podrazumijeva,ako obojica znamo sta znaci rijec PRELIJEP .
Ako napravimo neki najuzi izbor-par dobrih utakmica odigrali holandjani i jednu rusi.
Ostalo su bile rutinske utakmice sa taktickim nadmudrivanjem i mjerenjem broja pretrcanih kilometara.
Spanci su uzeli EP i respekt-ali od mene,bez hvalospjeva.
Dakle ovo je moje misljenje,i iza toga stojim.
I necu nikome reci da je u svom svijetu i ne zelim da ovo predje u neku polemiku mimo cisto fudbalske.Nisam nikad polemisao a pogotovo sa nekim dosao na krivu rijec.
Sportski pozdrav,
Promijenjeno od Sejox (03.07.2008 u 21:55 sati)
|