@ Lepi Cane
Da smo i osvojili prvenstvo, zasluženo bi osvojili i s pravom bi se kao i svi drugi "kurčili". Da su tvoji osvojili ja bi to respectiro, a ne ovako zajedljivo i ljubomorno komentiro i podhebavo.
Uostalom, iz tvog posta se vidi kakav si sportaš (izgleda da ne znaš primit poraz), i zato vrati se rađe u okvire muzike jer tvoji komentari već lagano idu na provociranje na nacionalnoj osnovi. Poštuj tuđe, tada će i tebe poštivat.
@ Ostali iz diskusije
Ja poštujem vaša mišljenja da su po vama španjolci najviše dali, no meni osobno za dalje od polufinala nisu. Puno su lijepše igrali Nizozemci, al eto nisu imali sreće. I Rusi me nisu razočarali, al izgleda da im još turnirski način igranja nogometa ne paše jer se nakon jedne super utakmice potroši snaga. Istina, dobili su 7 golova od Španjolaca, al vidjet čete ih kad ih Hidnik posloži što će radit na Svijetskom prvenstvu. Nemojte zaboravit da su nas baš ti "jadni" Rusi uvijek guzili na Olimpijskim igrama, na prva dva-tri Europska prvenstva i sl. Osim toga njihje 200 milja, španjolaca i talijana 70 milja, švaba 80 milja, turaka isto oko 100 milja. A sad pogledaj koliko imaju bivše ex-yu republike. Slovenaca oko 2,5 milje, hrvata oko 5 milja, bosanaca oko 4,5 milje, srba oko 9 milja, makedonaca oko 2 milje, crnogoraca oko milju .... I sad vi očekujete da se ovdje stvori Europski il Svijetski prvak. Ma zaboravi svakih 10-15 godina se stvori jedna iznadprosječna generacija koja bi mogla napravit nešto, al lobi nam je svima slab u UEFI i FIFI i zato zapamtite da odavde nikad nečete vidjet nit Europskog a kamo li Svijetkog prvaka.
Da, vjerojatno će neko spomenut Dance il Grke. To su bili krumpiri, a za Nizozemce se zna da su već 40 godina velika nogometna nacija, mada su im klubovi trenutno prosjek.