Videti jedan post
Star 03.07.2008, 14:28   #23
Sejox
Glas Razuma

Sejox's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
Sejox ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od Lepi Cane Pokaži Post
Za hrvate je i ovo dovoljno i onako ima da pricaju narednih 100 godina o ovome a kamoli kako bi se kurcili da su osvojili
Mislim da to nema nikakve veze,koja je reprezentacija u pitanju.Svugdje je to isto.Ta navijacka euforija je svugdje-negdje manja,negdje veca a negdje je to pravo slavlje i uzdizanje u nebo.Da napomenem-ja nisam iz Hrvatske-da nebi bilo zabune da nesto branim.Ali to su cinjenice.

@Burli

Prijatelju,upoznat sam s tim,sto pricas o Brazilu.Ma oni vrlo cesto imaju problema u kvalifikacijama i mislim da ce to prevazici.Ja mislim da oni imaju vise fubalera nego bivsa YU stanovnika.Ali samo kad se pomenu imena:Kaka,Ronaldinjo,
Ronaldo....meni neka milina(istina neki su se istrosili).Prvenstvo svijeta bez Brazila,je kao kolac bez secera.
Evo pade mi na pamet,istorijski neprevazidjeni,fenomenalni i za oko i za dusu genijalni nekadasnji davni sastav Brazila:
Gilmar-Djalma Santos,Nilton Santos-Zito,Belini,Orlando-Garincha,Didi,Vava,Pele
Zagalo-i nema dalje-to je bilo savrsenstvo,na zalost davno.
A evropsko prvenstvo:
Nemogu da svarim Spaniju nikako-dzaba-htio ne htio.Onako mali,sitni,prgavi i bez neke po meni ljepote u igri.Samo talijani su mi nekako gori po nastupu,ponasanju,sreci...itd od Spanaca.Medjutim-ne pobjedjuju uvijek najbolji-ima tu raznih faktora.Ali Spanija je prvak-RESPECT.
Inace na ovom prvenstvu se igralo po devizi-od duplg pasa,nema ti spasa....
Ostalo su bile kao konjske trke-mjerili su ko je koliko pretrcao a ne koliko je ko drblinga napravio,probacio kroz noge,igrao petom....To je MOJE MISLJENJE

Click for Sarajevo, Bosna i Hercegovina Forecast
Sejox je offline   Reply With Quote