Videti jedan post
Star 03.07.2008, 09:56   #29
blatusan
Suludi Moderator

blatusan's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2005
Mjesto: Stuttgart
Godina: 37
Downloads: 631
Uploads: 13
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 12 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg pa2x, Korg Pa4x, Korg triton classic ( sa moss )
Interesi: Muzika, Fudbal,Zene,Pive
blatusan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
blatusan pošalji poruku preko MSN messengera blatusan pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Svaka cast care! A sto se tice nas dakle BiH ima puno seratora i gladnih ociju pa se daju podmazat svugdje jos se sami nudi kolko sam cuo a ujdeno dirigovanje i volja je jako vazna...sto vecina nasih mislim gleda materialisticki prvi Salihamidzic...kolko je puta izostvaio utakmicu radi Bayerna jer nece da se sikira sa nasim a i bayern ga hrani to jest hranio...Ne samo za BiH nego sto kazes za sve ostale YU zemlje! A Spanija neznam dal je zasluzeno pobijedila il ne znam da su lijep nogomet pruzili kolko tolko dok svabe samo gledaju neke taktice i psihologiju neku i sve preko PC racunaju i brate nek ovi sto su po svabij kazu kako su se kurcili ma za neizdrzat je bilo....ko da se svijet oko njih okrece i svako drugi je nula prema njima i za sve imaju izgovor! Kad svabo napravi faul nije trebo bit i o tom komentarisu non stop a kad neko drugi na njim faul napravi...lete deru se bune se i ako nije u kaznenom traze penal u toms mislu barem! A sto se ismijavaju nad drugim to je nenormalno i drago mi je sto ih je Spanija tako biejdno nabila uhhhhhhh!!!
blatusan je offline   Reply With Quote