Videti jedan post
Star 03.07.2008, 08:57   #28
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ma nije to toliko navijački koliko realno. Ja za svoje znam gdje su jaki, a gdje su tanki.
Španjolci su europski prvaci samo zahvaljujući jakoj klupi. Po igri nisu ništa posebno. Lijepše igraju od njih i Portugalci i Nizozemci, a opet ponavljam da su igrali protiv hrvatske glatko bi izgubili kao i sve velike momčadi. Nama jednostavno ne samo u nogometu već i u ostalim sportovima problem uvijek predstavljaju prosječne ekipe jer ih našim balkanskim podcjenjivačkim mentalitetom uvijek podcjenimo u stilu "S njima čemo lako !". Eto ti, kad dobivenu utakmicu "usereš" za par sekundi a čitavu utakmicu si bolji. Meni nije samo jasno stanje BiH repenzentacije koja bi meni po igračima trebala biti među top 20 u svijetu. Batali sad politiku, ali bez problema bi trebala igrat vrhunski nogomet jer svojedobno prostor balkana još dan danas nazivaju euro-brazil i s ovih prostora su najveći talenti i tehničari u europi. Malo nabacit kondu i snagu, poboljšat trku i mogli bi bez pola muke bit strašna ekipa. Isto tako pogledaj reprenzentaciju Srbije. Sastavljena oduvjek od vrhunskih igrača koji igraju u najvećim svijetskim klubovima, veliki znalci, pogotovo nenadhebivi napadači, a opet nikako ne uspjevaju napravit neki veči rezultat. Da li je stvar u tome da je previše lidera u prvih 11 i da svaki voli šefovat, da li postoji nekakva netrpeljivost između igrača (to je čisto normalno, pogledajte Engleze). Eto, Englezi su ostali kući a imadu 11 wov igrača, imaju najjaću ligu na svijetu, i bez obzira na večinu stranaca imaju par vanserijskih zvijezda (Beckem, Lampard, Gerard, Owen, Crouch ...) no ti isti englezi kad naiđu na tvrdoglavu močad s ovih prostora kao npr Hrvatska il Makedonija polome zube, a realno gledajući po imenima bi nas trebali rastrgat. Opet lopta je okrugla i danas svi igraju nogomet, no Španjolci po meni nisu zaslužili naslov.