Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.05.2006
Mjesto: Pisari, Samac, RS, Bosna
Godina: 43
Downloads: 3871
Uploads: 24
Rekao HVALA: 159
Zahvalili mu 107 puta u 81 Postova
Instrumenti: korg, roland, yamaha...
Interesi: trcim za zenama!!
|
Joj ljudi vi vise i te masine! Pa sve se moze napraviti bilo koju masinu da imate a da ima sempler i da zvuci kako zelis naravno ako znas radit na kompu opasno i ako znas sta zelis napraviti, e sad naravno svima mozak nije isti i uvek ce jedan reci to je super drugi ma to ne valja nista i tako ce uvek biti... tako i ove klavijature to je sve vrh ma nema veze jeli korg, jamaha, ili ketron one se razlikuju samo po svojim bojama i tu je onda razlika a ako govorimo o sempleru sve je to isto zanci ima onih koji ce iskoristit sempler i napravit sebi cudo od klavijature a ima onih kojima je bitno da su fabricke oks i tako ja vise u te klavijature nista posebno ne obracam paznju, za mene je bitno da ima dosta rama i da je ja napravim po svojim zeljama i jos naravno ako su i fabricke boje ok naravno mislim na dobar i realan zvuk akusticne gitare dobar bas i drum kit meni vise nista ne treba.... tako ovo sad sto cujem na ovim mp3 kako se kaze nista novo.... do sad me tyros 2 jedino obradovao sto se tice zvukova fabrickih stvarno extra na ovo ostalo sam sve navikao....
Facebook Brano Vujicic (Branoy)
|