Po meni ne pisano pravilo, preporucujem samo fabricke, slusaj i namestaj Sound da ti bude isti ili priblizan sa fabrickim-standardnim Stylovima zasto, neces nikako pogresiti kad odes na svirci da ce neki sempl iz leve ruke da ti bude preostar ili mutan ili da odskace od necega...ja sam noci i noci provodio stavljajuci, slusajuci, stelujuci, i ostali "ci"

, i kad odem na tezgu ode sve u qrac, to je bilo u pocetku...
Pa sam posle sve izbacio i na narodnjackim ritmovima stavio Rom boje-semplove i namestao upravo tako kao sto sam ti reko, i bilo je odlicno!
Sad sam sebi namestio sound koji mi odgovara (jes, posle dugo godina stelovanja, ubacio semplove i to sad radi)...
Da, i zavisi ti kako je Style odsviran (uradjen), ne mozes sad od nas da trazis da ti kazemo koji bass, ritam guitar...kad nam postavke nisu iste, probas sve pa vidis...
Dobro, al sam se raspisao...
Za narodnjake koristim Ranke i jedan samples koji ne smam da kazem kako se zove...
Za zabavnjake samo to sto mi fabrika ponudi...
Manuelno

osto sad samo tako sviram, znaci full bend....narodnjake, sempl **** Bass, i za zabavnjake kad-kako, taj bass i ranke...
Da podvucem, od tebe zavisi kako ces da se cujes..samo slusanje, slusanje, stelovanje i tako...