Tema: Yamaha Dx11
Videti jedan post
Star 03.06.2008, 22:53   #6
maiiaslaven
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 19.12.2005
Downloads: 105
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
maiiaslaven befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od krcmar Pokaži Post
Isti slucaj kao kod mene. Ako su ti ispisani ti znakovi i samo se cuje nekakva piska, onda ti je otisla baterija. Ali ja mislim da znam zbog cega je se ispraznila. Kod mene je bio slucaj da sam promijenio bateriju i kad sam ukljucio dx11 boje su sve nestale i sa novom baterijom je pisalo (change ram batery). Ja odnesem ponovno klavijaturu majstoru i on zakljuci da je bila jako stisnuo-ugurana ram kartica, i da je kartica dodirivala nekakve kontakt plocice, i te su plocice vukli novu bateriju. Kad je on to sve vratio na svoje mjesto, ja sam samo vratio stare boje i od tada sve radi kako treba. Ono "change ram batery' nije se vise pojavljivalo. Zivio
Hvala brate na odgovor kao prvo.

Da upravo tako nesto je uzrok jer mi je klavijatura bila dugo u koferu a ram kartica je bila u klavijaturi.Hmm da li je moguce da ona moze potrositi bateriju?

Imam dve kartice za dx11 na kojima su boje, i prebacujem ih isto preko kompa ali nije mi prob. za boje nego samo ovo sto nece da sviraju.

Sta sad trebam tacno da uradim jel samo da promenim bateriju i sve ce raditi kako treba ili trebam jos nesto drugo uraditi.
Ali kad palim klavijaturu ne pise mi ono (change ram batery) nego kao sve je u redu a ustvari nije.

Cujemo se pozzz
maiiaslaven je offline   Reply With Quote