Videti jedan post
Star 31.05.2008, 18:26   #1
NeX007
Vredan član društva

NeX007's Avatar

Registrovan/a dana: 31.05.2008
Mjesto: Vojka
Godina: 36
Downloads: 680
Uploads: 1
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 26 puta u 16 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage 6
Interesi: Muzika
NeX007 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
NeX007 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Ausrufezeichen Pomoc mladom kolegi ?!

Pozdrav svima! Ja sam totalno nov u ovom svetu ,ali sam veliki zaludjenik i ljubitelj muzike. Imam samo 19 godina i oduvek mi je zelja bila da se bavim muzikom. Sada sam na korak do ostvarivanja svog sna i MOLIO BIH STARIJE I ISKUSNIJE KOLEGE da mi prosvetle put i olaksaju neke stvari kada je izbor pravog aranzera u pitanju. Naime, volim Roland i budno pratim sve promene sto se tice trzista i noviteta od strane pomenutog proizvodjaca. Ne raspolazem nekim pozamasnim budzetom,jer sam student i odrekao sam se letovanja zbog kupovine aranzera. Raspolazem sa 600-800EUR i moje pitanje bi bilo KOJI ARANZER KUPITI? Nisam totalna neznalica i pocetnik. Vec sam svirao na G-1000,VA-76 ,E-86 ...cak i na nekim korgovim aranzerima kao sto su PA1x,Pa60 ,i stari iX300! Inace sam zaboravio da kazem da sam samouk (ne soliram bas najbolje,ali sam perfektan na aranzeru) i u stanju sam da sviram po 10sati dnevno (znaci i uporan sam sto ne znaci da necu nauciti da soliram). Da li postoji ta klavijatura,za pomenute pare, koja ce ispuniti moja ocekivanja i ostati ziva narednih 5god.?????

Unapred HVALA

)
NeX007 je offline   Reply With Quote