WAXTER
Hvala ti puno na objašnjenju oko toga.Juče sam dugo bio na tom linku šta si dao za MacOS.
Taj MacOS nesumnljivo je savršen naročito i za muzičare koji se puno bave sa takvim stvarima oko muzike koliko sam skontao.Samo koliko sam skontao za njega teba po pravilu posebno računalo ili nisam tačno skapirao jer nije bilo na njemačkom a engleski mi najbolje ne ide.Isto tako on je samo na engleskom jeziku i nigdje nisam našao dal se može staviti neki language pack.Jel to tačno ili ima mogučnost?E pa sve u svemu taj MacOS nema sumnje savršen je jedino primjer za mene a i valjda i mnoge druge jeste samo to ako nema za language pack jer naime sve na kompu ne bih voleo imati na engleskom jeziku.Još bih te Waxter molio samo ako mi odgovoriš jer ionako više znaš o tome dal bih ja taj MacOs mogao staviti na laptop karakteristike su mu 1.30GHz 480 MB-ram grafička intel64 MB. odnosno dal bi taj laptop bio dovoljan karakteristikama MacOsa.Jer ionako za drugo ga više ne trebam pa sam več pomišljao da ga spremim samo za takve stvari.Sad imam gore xp jer mi vistu nije ni hteo tad naložiti koliko se sječam zbog grafične karte kao da nije dovoljno jaka ili čak zbog rama ne znam više tačno.Onda tamo za jezik nema veze ako je samo na engleskom toliko se več snađem.
Izvini ako su pitanja malo glupa al neznam ništa ni o Linuxu ni o MacOS pa bi hteo prije da provjerim i znam kako stoji situacija.
Hvala i pozdrav svima
PS: Odlično BasariStudios.Kad dobiješ te programe javi a mi čemo zamoliti Zoki-Korga da nam pokaže svuju veštino i takođe čemo i imati te programe.
Promijenjeno od flosarka (27.05.2008 u 15:35 sati)
|