Videti jedan post
Star 27.05.2008, 00:31   #26
flosarka
Vredan član društva

flosarka's Avatar

Registrovan/a dana: 16.11.2006
Downloads: 364
Uploads: 3
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
flosarka befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Za linux niti sam pristaš niti neznam puno o njemu.A za Vistu dok sam je imao mogu da kažem jedino da ju je vrlo teško rasturiti a da se ne da obnoviti na safe mode što mi kod xp kad sam ga rasturio više pute nije uspjelo i morao sam ponekad čak na novo formatirati hd.
Na xp čak mi provalio hacker i isto tako sve rasturio (možda je čak bio Zoki-Korg) haha šalim se al nikad se ne zna.No uglavnom sam samo hteo da kažem da mi se puno sviđala sem što mi puno programa nije radilo kako treba a neki stariji ionako uopšte nisu radili.
Mada mogu da kažem da je kroz neko vreme i počela sporije da radi mada imam u pc 2gb rama šta bi moralo biti dovoljno.Dosad su i puno stvari ispravili več i stavio bih je nazad samo stvarno kad bi znao da če to raditi kako kaže Zoki-Korg ili dal ču ja moči to srediti kako je napisao jer uistinu da kažem puno toga mi baš nije jasno a jedno od toga sam se i ja pitao kako to ide kao što je napisao ALIX.Pa probat ču i vidjeti i javit ču dal mi uspelo samo mi nije baš da se bez veze ne zezam a posle če računalo letjeti kroz prozor.Hahaha
flosarka je offline   Reply With Quote