Videti jedan post
Star 24.05.2008, 10:41   #127
KORGX5D
Drugar foruma

KORGX5D's Avatar

Registrovan/a dana: 11.03.2006
Mjesto: Njemacka i naravno Bosna u srcu
Downloads: 1699
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 105 puta u 22 Postova
Instrumenti: Korgovi razni, gitare, saz...
Interesi: Razne sfere kroz koje covjek ucenjem postize napredak
KORGX5D befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

ah, umalo da zaboravim, jos da vam kazem konkretno na ovu temu:
vec sam ranije rekao da ne mogu da uhvatim mnogo vremena zbog posla u smjenama, ali vam mogu reci da sam pri kraju posla oko ugradnje HD i svaki detalj fotografisempa cu da vam postavim ovdje. Naravno nemojte da me pozurujete, jer mislim da cu vam to uspjeti pripremiti do poslije sezone godisnjih odmora.
Zao mi je ako nekome smanjim budzet, ali mislim da niko nema pravo da uzima toliki novac za posao od par sati. Ni ja kao gastarbajter to ne mogu, a kamoli neko sa podrucja ex-yu.
Na kraju neka svako zivi od svoga rada, ali ne vjerujem da mu je ovo jedini izvor prihoda, pa smatram da nije uredu za ovakav zahvat da uzima ovakvu cijenu.
Uostalom, ja nisam ni profesionalni muzicar, ali sviram tri instrumenta za svoju dusu, te za ovaj hoby mogu sebi da priustim bilo koju klavijaturu, ali radije sviram nego koristim fajlove, a vec i imam GEM WK2HD i YAMAHU, i kazem mogu da sebi priustim bilo koju pozelim.
Ne radim ni u struci iako sam elektrotehnicar, ali se i ovim bavim od dvanaeste godine i naravno mi je i dalje jedan od hobyia. Ali, odmah da vam napoemenem da se u ovaj zahvat ne mozete upustiti bez profesionalnog alata za SMD tehniku i dobre vjestine u lemljenju te poznavanja elektronickih komponenti. Dakle za one koji me ne razumiju je bolje da se odluce za jedan od moja dva prijedloga sa adapterima ili da plate Mikiju da im to uradi, posto ja nemam namjeru da mu oduzimam dio musterija niti da to radim nekome drugom, ali cu svakako da pokusam pomoci onima koji su u stanju da se upuste u ovaj zahvat.
Stavljam prioritet onima kojima je hoby muzika i elektrika, a pomoc im je potrebna da zadovolje zelju za osjecajem kada nesto sto su napravili ili popravili "proradi".

Promijenjeno od KORGX5D (08.06.2008 u 11:48 sati)
KORGX5D je offline   Reply With Quote