Kolega hvala na savjetu.
Vidi ja sam cijelo vrijeme razmišljao uzimati samo korgove klavijature jer su mi naj bolje i
naj kvalitetnije bar za mene.O rolandu nisam baš nešta razmišljao puno iako ima super klavijatura,što se tiće ketrona svirao sam jednom na njemu prije 3g mislim strava dosad nisam imao priliku svirati niti jedan noviji model ketrona nadam se da je super ali ljudi govore da se dosta kvare.Yamahu sam imao to mi je bila prva klavijatura kupio sam ju novu to je bila PSR225. :cry: a kada sam ugledao u jednoj trgovini u Osijeku Korga i prvi puta zasvirao na njega nisam se predomišljao odmah sam uzeo.Nekažem da su Yamahe loše ima ih puno boljih od korga nekih npr psr9000 itd... znaš i sam.Ali neznam KORG je KORG.
Sada imam tri klavijature i4s,x3,pa50 a planiram mjenjati (X3,jednu harmoniku 80basova BARCARALE troglasna u super stanju i mix pult MPX-9400) sve to za tritona le zašto ne.
i4s neželim prodati ni mjenjati starija klavijatura ali super ostavljam ju kod sebe dok sam živ makar išla u muzej hahahahaha!!!!! :wink:
Šta ti misliš za tu kompenzaciju.
mislim vrijednost ovoga što ja dajem u zamjenu je 850eura a triton le vrijedi 900eura.