Citat:
Originalno postovano od jeftabgd
Ako i Milos mora da radi u firmi a na you tube vidim da je sve nase pevace pratio po celim SAD,onda tamo definitivno ne moze da se zivi od muzike.Meni je padalo na pamet da odem na par meseci ali izgleda da bi finansijski gore prosao nego u Srbiji.Hvala bogu da je doslo vreme da i ovde moze da se dobro radi i zaradjuje.Bar kod mene je takva situacija mada ima i kolega koji slabo rade.
|
Jefto brate, ovde NEMAS kome da sviras! I ovo sto nas ima, razislo se ko rakova deca.... Kako rece Nedim, ukoliko hoces da zivis od muzike, okreni se zapadnjackoj muzici!
Znam jednog naseg momka ovde u Kanadi koji je napravio bend i svira sa njihovim muzicarima, otvorio svoj studio i radi produkciju i za svoj bend i za ostale NJIHOVE muzicare i zivi od toga! Od nase muzike ovde 'leba nema! Veruj mi na rec! Pa ja ne pamtim kad sam nesto za naseo odsvirao. Sve sto sviramo je za kanadjane. Nasu muziku naravno, ali za poprilicno manje para nego sto bi imali da sviramo za nase.... Prema tome, dodji da lovimo ribu ili da se zezamo, ali zbog svirke same NE DOLAZI!