@ Nedim
Vidi prijatelju, ja stvarno ne znam gdje je Audya s projektom stala.
Vidim da je synth lijep, da su mu vrhunske performance. Među prvima sam ovdje i slao slike engina. Na vlastite oći je nisam nikad vidio u živo, a kamo li dotako. No i ono malo demosa s net-a mi je bilo dovoljno da zaključim kako se radi o fenomenalnom synthu nesagledivih mogučnosti.
Što se tiće nabave ...
Znam samo da ovaj distributer (moj frend) čiju sam ti adresu poslo kupi narudžbe za Audyu na veliko, i znam da će gadno nahebat ako tu robu (Audye) ne isporuči do kraja šestog mjeseca. Velike su to pare da bi ljude vuko za nos. Jer ako sam ti ja dao kaparu primjerice 1.000 €, ako mi otkažeš nakon određenog perioda narudžbu tada ja ne očekujem povrat samo 1.000 € nego duplo tj. 2.000 €. Trgovačko pravo je takvo i nitko ti to pravo, niti jedan zakon ne može osporit. A vjerujem da se Ketron s tim neće zahebavat, jer ako su negdje prošli dobro na tržištu onda su prošli kod mene u Hrvatskoj, gdje je svaki drugi aranžer na stageu SD1 il novi SD5. Nema više nit Rolanda nit Yamahe. Postoje samo Ketron i KORG.
No, vjerojatno si kao vanjski suradnik više upučen u čitavu igru.
Kad si već u projektu kaži kolegama dal će se pravit verzija za Jugoistočnu Europu tj Audya Orijental il nešto slično, jer čisto sumnjam da će sad uz dužan respect naspram tebe Ketron čekat da mu Nedim napravi ex-Yu i orjentalne ritmove. Jedino, ako tvoj rad neče bit upgrade na postojeći ili tržišna opcija, nešto slično kao što su bile expand ploče za Rolanda.
Pozdrav