Kreso, ovo vazi za tebe buraz, bar se stobom moze inteligentno muhabetiti a isto i
razumeces me sta kazem i o cemu pricam a moze i drugima posluziti:
Bas sam sad dosao kuci odavde:
...to jest Ketronov Distributor za USA...razgovarali smo Ja, A.J. i Paolo, Ketronov
Owner iz Italije, a ovo je A.J.:
danas smo isto radili Tutorials za MidJay a sledecu nedelju pocinjem i ja da snimam
kod njih Tutorials na Srpski i Turski za Ketron Mashine i neku prezentaciju
Te slike gore sam onako stelefonom namerno uslikao za fun...nije to prodavnica nego
njihov distributor jer nijedna prodavnica ovde nema toliko Ketrona kod sebe.
Audya...ne postoji...ja sam svojim ocima video MOTHERBOARD (a takodje i sklopljen
AUDYA al nisu mi dali da slikam jer znaju da cu staviti na forum i imao sam sansu da
je sviram...necu o tome kakva je...necu uporedjenje sa PA2X il E80 il sta ja znam...to je
jos sve daleko unazad, nema nikakve potrebe za uporedjenje tu al u kratke reci mogu
reci da je san svakog dizajnera i inzinjera, to je sve o tome)...jer A.J dizajnira jos
stvari na nju, konacno proslu nedelju je zakljucan VOICE EDITOR na nju, zavrsili su
a sada rade na stilove...razlog kasnjenja je sto vec nekoliko puta menjaju stvari a to sve
zbog A.J. koji trazi promene i nize cene na sve Ketron produkte. Neke detalje vec
odprilike znam...nesmem da pricam al ko ih hebe nisu mi otac i majka:
AUDYA:
1. Sampling standardni 256 MB opcionalno 512 MB
2. Vocal Harmonizer radi covek koji je radio isti VH na PA1X, originalni
3. Stilove rade dizajneri iz Korga koji su freelancers...tek pocinju da radu
4. Data za prodazbu se nezna, al nece pre decembra ove godine
5. Cena se nezna al kazu da u Evropu bice skuplja nego ovde u USA,
ove je cenu negde 3700-4000$ a u Evropu moze i do 4000EU koje je
mnogo vise nego ovde.
Ovaj sint ce imati Event Editor koji ostali Ketroni nemaju...sint je baziran na SD1+ i original
je planirano za zameni njega al posle se sve promenilo...bice kompatibilan unazad sa SD.
To je sve o tome sto se tice Audya...naravno cuo sam od coveka koje poceto kompaniju
ili OWNER jer neznam kako se to kaze na Srpski, covek koji posedjuje tu firmu.
E od sad dalje o tome vise nit pricam nit se raspravljam...mogu se samo smijati na
glupostima...ko i uvek.
Pozdrav