Videti jedan post
Star 19.05.2008, 21:38   #49
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2006
Mjesto: NYC
Godina: 49
Downloads: 45
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 77 puta u 30 Postova
Instrumenti: ARP 2600!
Interesi: Muzika
BasariStudios befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
BasariStudios pošalji poruku preko AIM messengera BasariStudios pošalji poruku preko MSN messengera BasariStudios pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Da vam kazem nesto...ja bi sad tebi dao ALMIRE 2000$ i plus platicu AUDYU da mi je
posaljes kuci...al hajd necemo o tome...pricaj ti a nek se ostali smiju.
Kreso, znam o cemu pricas, ja sam Audyu narucio jos proslu godinu, proslu nedelje
su mi vratili 2500$ nazad sto sam uplatio unapred jer AUDYA dolazi mi direktno iz
KETRONa za koju ne placam nista isto ko sto nisam platio ni za SD5, XD9 il SD2.
Ne, sint nije nigde izasao, to su samo uplate unapred, AUDYA nece izaci do nove
godine, da SVI pljujete po mene ako je ima obican covek neko prije nove ovde ili
u Evropu. Rekao sam da cu je imati ja al dobijam je od njih direktno pre no sto je
released. Nemoram puno da serem i da pricam sta se radi u Ketroni i njihov busines
al imajte na umu da AUDYA nije ni zavrsena jos kao projekat, do sada datum je menjat
100 puta iz njihovih razloga, trebala je izaci jos proslu godinu.
A ako neznam nista vise bar sam imao cas prosli petak da sedim i da rucam sa samim
covekom koji posedjuje taj KETRON ITALY...naravno, sutra il preksutra stavicu
slike sa Ruchka, ja, A.J. sa Synth Zone Forums ili Ketronov TECH SUPPORT za USA,
Ted Straus-Americki Zastupnik za Ketron i jos neki ljudi. Pustite se balavih prica i inata,
izaso ovo ono, hajd taj mudonja sto je moze nabaviti nek nabavi jednu meni, nemora
sada al da je dobijem 1 avgusta, dacu mu 2000$ za njega, ponavljam ne sada da mi
je salje nego nek mi stigne avgust prvi, bio bi sretan...nemojte rekla kazala. Radim
za njih, svaki dan sam u njihovim ofisima, svaki dan pricam u Italiji sa njihovim
inzinjerima, telefoni su mi otvoreni zbog potrebe...ne pricam rekla kazala.
Nemam nikake koristi da pricam ovo il da lazem niti mi je KETRON otac al to su fakti
koji dolaze direktno se KETRONa jer sad sam i JA jedan od NJIH, nisam nit Basari nit
NEDIM nego ovde sam SAMI KETRON.

A da dodam najglavniji fakt:
Nece izaci zato sto nije jos gotova, dio materijala koji cu raditi za XD9 treba da bude u
AUDYA takodje a ja jos nisam poceo nit da radim na taj materijal, racunajte sami sad.

Pozdrav
BasariStudios je offline