ufffff. ne diraj u bolnu tacku....ma to je mi je postala takva ruzna navika i gore je od bilo kojeg poroka u muzici... dodje mi da je.ene dugmice izvadim i zacepim rupice,pa da mi vise ne pada na pamet da to pipkam....ali to je sigurno jedna od najkoristenijih opcija na masini

kod mnogih kolega... ne znaci sad da nezna covjek svirati nego toliko razlijeni...... to je... koliko god je dobro 1000 puta je lose jer predje u zarazu... tacno mi dodje da posjetim nekog mizickog psihijatra...

ili da idem na program odvikavanja od transpozera...
Al sta ces,tesko je nama koji smo gurali sami od pocetka bez casova,osnova i svega sto se uz savjete i casove kod iskusnih prof.muzike skonta za pet min,a samom ti treba za istu glupost par dana,a nekad i vise pa onda odsviras i napokon budes zadovoljan i onda negdje vidis kako treba pravilno pa ti se sve smraci...i hajd ispocetka. cujes Radeta Kosmajca i trazis gdje ima jeftino kupit strik ...skontas da ti je trebalo 5 godina da udjes u muzicku terminologiju klinaca iz nize muzicke...neznam...
Mozda ovo sto pisem vise lici na temu tipa SAM PROTIV SVIH ili tako nesto...al eto taj transpozer mi vrati film pa se onda sjetih da ga na dx 7 nisam koristio...ali ko ima ljubav za svirku,ima i nadu da ce to jednog dana to sto svira liciti na nesto... TRANSPOSER ima - i + ali taj MINUS je veci....