Videti jedan post
Star 17.05.2008, 14:56   #77
jager
Odomaćeni član

jager's Avatar

Registrovan/a dana: 17.06.2007
Mjesto: Subotica, Srbija
Godina: 56
Downloads: 69
Uploads: 12
Rekao HVALA: 4
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg Triton Extreme
jager befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
jager pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Manite se piva, nije to tema sada ...

FAJLASI: Ljudi koji imaju srece sto me ne poznaju... Toliko sam alergican na doticne likove da to pocinje vec i da me zabrinjava...
Nikada, znaci NIKADA ne saljem SMS-ove i ne zovem kada su neke kontakt emisije na TV u pitanju... elem, ne tako davno, bili su "muzicari" na lokalnoj televiziji, sa sve "zivom svirkom" ... A ono IZ AVIONA se vidi da su fajlovi!!!
Klavijaturista i basista (?!?!) a klavijaturista peva i "svira", ali tako, da podize svih 10 prstiju sa klavijature u ritmu... basista kao nesto udara po basu, ali to sto on svira ne izlazi nigde... Jos su par puta u nekim forspilima onako lepo zumirali prste klavijaturisti!!!!!!! Pa ono je strasno!!
Nisam odoleo pa sam poslao 3 SMS-a sa porukom momcima da SVIRAJU... nisu mi objavili poruke, naravno
Dakle, itekako je sramota pustati fajlove, i to je za svaku osudu! Aranzeristima svaka cast, mada ja ne volim svirku tog tipa. Live bend je po zvuku ipak zakon. Ali aranzer moze da svira samo neko ko ZNA da svira. Meni je lako na solo klavijaturi... kad u nekom delu pesme koju nisam svirao 100 godina nisam 100% siguran, ja ne sviram nista. Ostaju bas, bubanj i gitara. E, aranzerista to sebi ne moze da dozvoli...