Ko Su Fajlasi ? I Sta Je Uopste To
Pozdrav Za Sve Kolege Muzicare.
Alix Najko Je Moj Otac I Umro Je Prije Tri Godine A Pricao Mi Je Da Je Upoznao Jednog Divnog Djecka Koji Je I Dobro Svirao,samo Ja Tebe Nazalost Izgleda Nisam Upoznao.
Lijepo Je To Da Si Napisao O Meni Da Sam Vrsni Muzicar I Pjevac Koji (sad Ja Kazem)pjeva Najmanje 2000 Pjesama Razlicitog Zanra I Odsvirao (odpratio) Skoro Cijelu Jugoslovensku Estradnu Elitu,ne Bih Znao Koliko Koncerata I Svadbi Za Ovih Minulih 30 Godina Ali Evo Sada I Dalje Uspjesno Sviram I Pjevam Sa Mojom Yamahom
Istina Na Fajlove Ali Ja To Fala Bogu Znam Dobro Da Odradim.istina Vise Cijenim Orkestre Koji Sviraju U Zivo Ali Ko Hoce Vise Da Mi Plati Nekih 1500 Eura,naravno Ako Uzmemo U Obzir Da Ja Sam Uzimam Recimo Jednu Lijepu Cifru.tako Da Dajem Za Pravo Kolegama Muzicarima Sto Se Bune Protiv Fajlasa Ali Ja Se Ipak Osjecam Dusom Muzicar Jer I To Jesam Cijeli Moj Zivot.(sviram Harmoniku,gitaru , Bubnjeve Frulu I Blok Flautu Ali Ne Profesionalno.za Sve Ovo Je Kriv Yapanac Sto Nam Je Oduzeo Lyve Svirku.ja Se Raspisao Ajd Lijep Pozdrav Mojim Kolegama.
|