KOJI FAJL U SVIRCI?
Pa dobro svako ima svoje mišljenje...Ja znam da NIKO ne može upreti prstom u mene i reći da sam kad na svirci pustio MIDI fajl...Ako se već nađe kakva pjesma koji ne znam,il mi je pjevačna brzaka odsvira ustima,il improviziram (prvu strofu se ganjamo dok ne skontam redoslijed akorda),ali ako ima neka pjesma što mi pjevač ne zna reći meodiju---Izvini možel koja druga,tu ne znam...Mnogima je ispod časti priznati da ne zna ovu ili onu pa ko veli hajmo fajl...S tim nije ništa bolji od drugih fajlaša još je i gori...Oni jadnici ionako pojma nemaju o muici,a ovi koji znaju s tim sebe ponizivaju-zašto kvariti dobru živu svirku sa fajlom...Još kad pomislim kakva ritam sekcija je korišćena u Midi fajlu,kakve "boje" su korištene za solo,kakve "gajde" sviraju pojedine pjesme,ma sramota spomenuti da to liči na muziku...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|