Videti jedan post
Star 16.05.2008, 10:15   #43
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

SVIRKO---Ko ti jarane danas svira SVE u originali ili "tri različite solo dionice koje voze npr. gitara, string, klavir"?Vala niko...Ja toi mogu nabrojati kod nas bar jedno 4-5 muzičara koja puste nekakvu kantu od rumbe i u njoj odsviraju 1-2h pjesama...Ili ima čova samo 2-3 bje i cjelu noć ubija u glavu s njima...Nema više tog ORIGINAL skidanja...A najveća žalost je što mnogi na PA800 stave USB i puste fajl...I to govorim z amuzičare koji su poznati i vrhunski...I ti bi reko vidi čovjek kako svira u originalu jer ga poznaješ da je odličan muzičar,i on čak svira stringsove ili bras sa fajlom (ni ne opaziš da je fajl),a kad pogledaš svjetlo na USB ključu---sve ti je jasno...I kad ga upitaš zašto to?Pa et ne da mi se skidati original ritma i fošpila...Inače KORGMINATOR---svaka čast care,nek mi koji fajlaš odsvira neki fošpil ili improvozaciju kad je tako pametan...U njim je samo BOG i START-STOP tipka...(kod korgaša je još SEQ1-SEQ1) i to je njima KORISTNO od cjelog instrumenta---SRAMOTA da se spominje...Neko je pomenuo mitraljez,ma kakav mitraljez,treba njima prste polomiti ...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline