Videti jedan post
Star 15.05.2008, 20:10   #33
speedy23
Početnik forumacije!

speedy23's Avatar

Registrovan/a dana: 14.11.2007
Downloads: 138
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: roland e50&korg 01 wfd
speedy23 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard re

Ok stoji sve to...do negde se slazem s vama jer i ja koristim ritmove za svirku do nisam video ovog lika i mogucnosti tog midi file-a...probao sam pa ruku na srce pomucio sam se malo da sredim taj fajl i nekako punije zvuci od neke rumbe...konkretno radi se o "kafanskoj pevacici" na njoj sam experimentisao...a pazite sada ovo video sam klavijaturistu koji je pratio Zeljka Samardzica...na yamah-i tyros cini mi se...jer mislite da je "nabadao" akorde za pratnju...???!!!covek lepo na play...i dovidjenja...a ovamo ga je ovaj predstavio kao profi klavijaturistu...pa cak i kada sam kupio roland,fabricki ima midi file pesmu...hmmm...cimi mi se "amazing gospel" tako nesto znaju kolege......e o tome vam pricam...gde sve ovo ide...kad se ti namucis da sve lepo sredis a ono dodje neko drugi i zaje...eeee te....stvarno vise "nisam pametan"...a to sto kazete "kradu posao"...pa i mi smo ukrali celom orkestru posao,mozda je i nas neko pljuvao...u fazonu "vidi sada ovi elektronci" eee...sada nam se to vraca...meni su samo ovi sa lap-topom grozni dok mi na klavijaturi sa malo muke sve to ok zvuci...
speedy23 je offline