Citat:
Originalno postovano od marco
Znate sta njima treba raditi. Uzmes lepo 100 evrica, dodjes do klavijature i kazes. Odsviraj mi naprimer "Sanju" i "Za Ljiljanu" od Tome Zdravkovica ali naizmenicno po jednu strofu od svake i imas 100 evra. A kad kaze da ne moze, onda mu kazes "Pa koji se kurac vatas da radis nesto sto ne znas, idi ori njivu"
|
Podsjeti me na anegdotu koju smo imali poodavno, možda prije nekih 8-9 godina!
Radili pjevač i ja cjelodnevni "plačipilav"(ispraćaj mlade) u hotelu, a pored u lokalu baš to veče počela da radi neka ekipa. Naravno završimo oko 22h i onako podobro "zagrijani" pravac na muziku. Inače i mi smo prije njih radili u tom lokalu tako da smo dobri i sa gazdom i sa gostima.
Uđemo, naručimo pun sto alkohola kad tamo njih dvojica, gitarista i "klavijaturista" koji nije puštao Midije na klavijaturi već čova donio kompjuter na svirku sa sve kućištem i monitorom...
Elem moj kolega ustaje do njih i vadi bukvalno iz džepa brdo keša da mu odsviraju "Branku" od Tome, ali strogo DA MU ODSVIRAJU!!!
Joj ljudi se našli u "neobranom grožđu", a ovaj navalio i još postao agresivan, prijeti kako će im sve to polomiti...
Smirujem ja, smiruje gazda, smiruju ga gosti u lokalu, jedva ga odvedosmo na spavanje, kad sutradan zove on mene i pita:"Otkud baš da tražim Branku, ja tu pjesmu i ne volim baš pretjerano"...
Ne trebam ni pominjati kako su muzičari već ujutru spakovali opremu...