Al Bundy, pa ja sad ne znam dali im se isplati

, no ne mlatim se stalno. Potučem se samo kad mi netko psuje mater, kad mi neko prijeti lupanjem opreme (kad završimo, a njima ne paše jer bi tulili još 2 dana) i tako. To su ipak moje dogodovštine i anegdote iz dvadesetgodišnje muzičke karijere. Hebi ga, izbjegavam pizdarije, trpim uvjek do određene granice, al kad neko pretjera onda nek ide u vražju mater.
A o pijankama ... Čuj, neče ni auto da ide ako nema goriva a di će svirač svirat bez dopinga. Hebi ga, zalomi se da se opijem al nikad tako da neznam da se vratim kući, ili da zamrem il da nisam u stanju da vozim. A i nekako lakše i opuštenije sviram, kad popijem par "za hrabrost".
A i ekipa (iz benda) mi je malo žešča. Kao standardna petorka težimo preko 520 kg žive vage, s time da nam pjevać kvari prosjek (samo 70 kg), pa valjda ti je jasno kolko treba da se napune te mješine od škembe
Ljetujem u Poreču. Stari mi ima tamo kuću, pa onda obavezno svake godine skočim do njega. Skupi se obitelj, starci, sestra s obitelji, ja sa svojima, koji put "ulete" kumove i za čas je puna kuća, a znaš kako onda ide ... feštamo svaki dan, jer to su jedini dani da je tokom godine obitelj total na okupu, al ono čitava.