Zbog pića sam jednom sa svojom ekipom dobio 300 € manje od dogovorenoh honorara za svadbu. Svirali smo svatove u Hooliday Inu u Zagrebu. Svadba - Zg krema sa cca 200 gostiju. Ono sviraš finjaka, svirka više gažerskog tipa. Ono tipa 8-9 pjesama, pa pola sata pauze. nema narudžbi, nego isključivo plesna glazba, bez narodnjaka i rocka. Bezveze !
Nismo se uopče namučili, a kako smo dosta sjedili normalno ožeži po flaši. Ujutro mladenci plačaju ceh u hotelu kad šef sale kaže da je samo muzika popila 28 butelja

vrbničke žlahtine (butelja košta oko 30 € ili 220 kn). Tako je ispalo da smo zapili 850 €. Normalno, došlo je do svađe s mladencima da nismo umjetnici nego pijanci. Da svi gosti svadbe nisu ukupno popili 50 butelja

.
Ja već lagano sumnjam u ove svoje hajvane, gdje su stavili tolko vino jer sam čitavo vrijeme bio s njima i pio, a kući idem skoro trijezan. Znam da nema šanse da smo popili više od 15 butelja nas petorica. Vino jako, vrhunsko, al lupa u glavu samo tako. Još je tu i mineralna, kako mi preferiramo gemišt ispada da smo popili minimum 40 litara tekučine za 8 sati svirke ili 8 litara po čovjeku. Ma nema šanse kažem ja, pa da smo samo čitavu noč pili.
I ajd, poslije podužeg navlačenja pristajemo mi smanjit konačnu cijenu za 300 €, a ostatak podmiruju mladenci kako je bilo dogovoreno. No največi cirkus je nastao na idučoj probi kad je bubnjar iz bas bubnja počeo izvlačiti buteljke. Izvadio je 10 vrhunskih neotvorenih butelja. He, he. Znači, on je bio ta ptica koja ih je pokrala. U biti ispada da smo popili 20 buteljka i 2 dobili džaba (konačni ceh je trebao biti za 30 butelja). Nisam mogo vjerovat, ali uvi moji tukci još me dan danas uvjeravaju da smo popili tu količinu.