Videti jedan post
Star 14.05.2008, 00:15   #7
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2006
Mjesto: NYC
Godina: 49
Downloads: 45
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 77 puta u 30 Postova
Instrumenti: ARP 2600!
Interesi: Muzika
BasariStudios befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
BasariStudios pošalji poruku preko AIM messengera BasariStudios pošalji poruku preko MSN messengera BasariStudios pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Preamp je Predpojacalo koja pojacava signal za dalji process. Nema neku veliku definiciju
da se prica o tome, jednostavno pojacava ulazni signal, bilo Microfon, Gitara, Sint il sta god.
Imas Dinamicne i Kondenzatorske microfone, kondenzatorske nece ti uopste raditi bez
tog Preampa dok dinamicni moze raditi i bez toga. Kondenzatorski rade na 48V snagu
koja se iskljucuje kad se koriste obicni micforoni na Preamp, bez 48V nece raditi.
Kao sto sam ti rekao, vrlo je mala definicija jednog predpojacala, to je sve za cemu sluzi.
Imas njih od 100$ pa i do 10 000$ za 1 ili 2 inputa. Al nikad nemoj da se naslanjas na pricu
da ti treba PRO micofon da dobijes glas, to nije tacno, kao sto sam rekao, ima mnogo faktora.
Imam UA87ai a takodje sam kupio i Rhode NT1A, kad sam ih prvi put koristio plakalo mi se,
moj jedan obicni microfon razvalio ih je iz prve...ne zato sto ne valjaju, U87ai sam platio 3000$
al ovaj od 30$ ga je razvaljio...zasto...trebas znati, da sto skuplji microfon trazi jos skuplju
sredinu ili prostoriju, U87ai nije za u nasa (takozvana) studia u spavacu il u kuhinju, on trazi
razne vrste zidova i kurceva palceva, nemogu ja samo u sobu kod sebe da ga zakacim i snimam.
Probao sam to, zvucio sam ko da me je neko bacio u vrecu i onda u bunar. Al kad smo ga probali ovde:

onda sam plakao od lepote, to je to.

Promijenjeno od BasariStudios (14.05.2008 u 00:19 sati)
BasariStudios je offline   Reply With Quote