Videti jedan post
Star 13.05.2008, 15:21   #14
jager
Odomaćeni član

jager's Avatar

Registrovan/a dana: 17.06.2007
Mjesto: Subotica, Srbija
Godina: 56
Downloads: 69
Uploads: 12
Rekao HVALA: 4
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg Triton Extreme
jager befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
jager pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od kreso Pokaži Post
... I još mi prijetio da će mi sve instrumente polupat ako nečemo dalje svirat ...

Jaaaao.... ja bas gledam da izbegavam kavge na poslu, ali kada cujem tu recenicu da ce neko "lupat` opremu" e onda mi skoci pritisak na 1000!!! Glavu bih mu tada otkinuo... E neka si ga vala nalupao, i zasluzio je. Mozda i nisi dovoljno..

A sto se anegdota tice, moram vam ispricati jednu, koja je poprilicno stara i ovde po Subotici se u muzicarskim krugovima prepricava vec jako dugo....

Bila ekipa koja je akusticarski, na suvaka, svirala neku svadbu. Njih 6-7 tamburasa. Velika svadba, 250+ gostiju... Na salasu, jede se, pije se ... u stara dobra vremena, mnogo para... itditd.
Sve je bilo OK dok kontras nije uhvacen u sred bludnicenja SA MLADOM !!!!!!
Mozete li to verovati???
A uhvatila ih je mladozenjina majka u ostavi..... STRAAAASNO! U sred svatova vise NEMA svadbe, a muzicari su bezali koliko ih noge nose preko njiva i kukuruza.... instrumenti neki i ostali... navodno niko nije dobio batina, bili su brzi
Eeee ... manje-vise kad nema harmonikasa 2-3 sata jer *ebe nesto.... ali opalit` MLADU..... e to je prava "recka"