Citat:
Originalno postovano od kreso
... I još mi prijetio da će mi sve instrumente polupat ako nečemo dalje svirat ...
|
Jaaaao.... ja bas gledam da izbegavam kavge na poslu, ali kada cujem tu recenicu da ce neko "lupat` opremu" e onda mi skoci pritisak na 1000!!! Glavu bih mu tada otkinuo... E neka si ga vala nalupao, i zasluzio je. Mozda i nisi dovoljno..
A sto se anegdota tice, moram vam ispricati jednu, koja je poprilicno stara i ovde po Subotici se u muzicarskim krugovima prepricava vec jako dugo....
Bila ekipa koja je akusticarski, na suvaka, svirala neku svadbu. Njih 6-7 tamburasa. Velika svadba, 250+ gostiju... Na salasu, jede se, pije se ... u stara dobra vremena, mnogo para... itditd.
Sve je bilo OK dok kontras nije uhvacen u sred bludnicenja SA MLADOM !!!!!!
Mozete li to verovati???

A uhvatila ih je mladozenjina majka u ostavi..... STRAAAASNO! U sred svatova vise NEMA svadbe, a muzicari su bezali koliko ih noge nose preko njiva i kukuruza.... instrumenti neki i ostali... navodno niko nije dobio batina, bili su brzi

Eeee ... manje-vise kad nema harmonikasa 2-3 sata jer *ebe nesto.... ali opalit` MLADU..... e to je prava "recka"