Poštovani kolege,
Po meni bi ovaj forum trebao biti mjesto gdje ćemo se mi muzičari, a i ostali koji možda ne sviraju a članovi su foruma, poštivati i barem u tom svijetu ne podmetati kajle jedan drugome, za razliku od stvarnog života gdje svi znamo da ima takvih , nazovi kolega, koji jedva čekaju da okreneš leđa pa da ti zabiju nož.
Ja evo kao stari član po godinama, ne toliko po članstvu na ovom forumu, molio bih vas sve skupa da se ne svadimo, da pokušamo pokazat da za nas nema ni granica, ni boje kože, ni nacionalnosti, samo prijateljstvo i dobra volja da pomogne
Al nemojmo bar dozvolit da se međusobno svadimo, i da nam pojedinci kvare ono za što se svi trudimo na ovom forumu, a to je pomoć jedni drugimmo jedan drugome.
Ima među nama onih koji sviraju nešto slabije od drugih, nekih koji imaju slabiju i jeftiniju opremu, neki koji su tata-mate za klavijature, software, hardware, ali kakve to veze ima!
Pokažimo svima da smo oni koji moraju stajat na pozornici i druge ljude dirat u dušu, bilo veselom ili tužnom pjesmom, jel i sami smo ti kojima je nekad teško, i koji smo i sami koji put žalosni, a bogami ako se treba razveselit i naroljati!!
Evo baš neki dan slučajno švrljam net-om, i naletim na jedan dobro poznati forum koji se gasi, a upravo radi nekih stvari i pojedinaca koji misle da su bogom dani i najpametniji na svijetu.
Znam i sam da je to teško, isprat taj neki balkanski antagonizam iz nas samih, al barem pokušajmo i nemojmo dozvolit da nam sitne svađe i drugačija mišljenja razdiru i potkopaju naša prijateljstva na ovom forumu.
Pozdrav svima,
Svirko
Pozdrav svima,
Svirko
|