...hahahahahahahahahaha
....nemoj da me neko krivo shvati....ali ova tema i ovi postovi.....ko ispiolja kucu (skoro veze sa vezom nema)
vise postova o tome gdje je trebala ic i kako se trebala zvat nego nesto o iskustvu....
aj da bubnem i ja nesto....
inace,zenske pjesme i zenski repertoar nesviram(jedino neki standardnih 20-ak pjesama)
e sad kako koju pjesmu odsvirat u kojem ritmu sve ovisi sta si sviro prije toga(mislim koji ritam ili tako nesto)
primjer:nada topcagic jutro je jutro je...dvojka ili disko...nije bitno...pjesma je dobra i ubija u oba ritmaija.... kao i od stoje starija,beat ili disco isti djavo
ili ala ala od seje,baska ona baska ja...beat disco ovisi...a i nelezi svaka rumba a pogotovo nelezi svakom pjevacu,ovisi o tome kako se izvede...
desilo se da je pjevac poceo u rumbi ti ne licis ni na jednu....fino zvuci i legla mu je,ali licno moj ukus nije-ali ko mene(nas)sisa,publika se pita
a sad presjedit za klavijaturom per dana da ubodes ritam original za neke gacice,brusthaltere,andole,aspirine i viagre...pa bolje za te prolazne faj pustit.....
pare se uzimaju na begini,dvojkama i rumbama,a ne na zidovima,crnom i zlatnom itd....pa sad kome je sta vaznije
pozzzz...