Videti jedan post
Star 05.05.2008, 21:07   #11
Beethoven
Odomaćeni član

Beethoven's Avatar

Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
Beethoven befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Evo mog iskustva:

Posedujem:
Dynacord PM 600/2
EV CP 2200
Ev Zx1
Ev Sb122
Ev Sx100+
Eliminator i.

Sve to radi odlicno,ma sta ukljucio.Nista ne shtelam,upalim i radim.Vise obracam paznju na sviranje i pevanje.Ton je super.Nije "dobar" vec "normalan",ako me razumes.Nista da se uzme,nista da se doda.Master EQ ravan,na kanalima sve ravno...Klav. ravna.Iz kutija izlazi moj glas (ne ofarban,ko sto ume na nekoj opremi),cela klav zvuci odlicno bez shminke.Po meni,takva oprema je super.Ne trazim da me oprema napravi pevacem niti sviracem.Zelim da sve izadje onako kako jeste (i sve greske,normalno).Onda sam zadovoljan.

Bilo sta od opreme da mi das,ako izadje tacno moj glas onakav kakav je u prirodi,odlicno je.

Imam neku teoriju da PM 600/2 radi potpuno drugacije od ostalih iz serije (PM 1000/2 i PM 1600/2).Jos uvek je nisam dokazao ali uskoro cu.To ti ne mogu sa sigurnoscu preporuciti ali bilo sta od EV da,sa zadovoljstvom.

I jos jedno,najslabija karika u lancu su kutije.One su najvaznija komponenta.Na njih najvise para treba dati.Bolje daj za dobre kutije nego za dobru mixetu.I na staroj ce izaci bolje.A dzaba ti je da das velike pare za mixer ako kutije ne valjaju.Nista nisi u radio.

Za bilo sta od EV topla preporuka a za PM 1000/2(1600/2) ne,mislim da ima boljih solucija (suv mixer i snagas) jer ni PM 1000/2 nije mali po gabaritu a ni tezini.Isto toliko je tezak i snagas sa suvom mixetom cak i laksi ako ima switch napajanje.

Pozdrav.