Videti jedan post
Star 03.05.2008, 21:45   #12
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Evo ja samo što sam stigo iz Bosne...Kad sam vidio kako sviraju muzičari u mom kraju (Bosanska Krupa) nasikiro sam se i zamalo povratio od muke...Svi ko obični čobani nit solo svirke,nit dobre pratnje akordima,ama ništa...Ne znam jel to tako samo u mom kraju al onu svirku ljudi vole to je nemguće...Frajeri samo laprdaju sa onim DX WOW,BRASS i CZ101 bojama i narod viče:Ja što čova rastura...Inače imo sam priliku da "odradim" par pjesama na Rolandu EM (ne sjećam se modela) i DX21...napravio sam sebi takvu sramotu ko nikad u zadjih par vremena...Nit sam mogosložiti improvizacije,ritam sekcija za nulu,i tako poslije 2 pjesme odusto sam sav jadnik oznojen od sramote i bruke---Bajagi da se pokažem koja sam virtoza a s onim kantama ispo klaun...Inače nema bolje neg kad se ode na odmor KUĆI...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline   Reply With Quote