Videti jedan post
Star 30.04.2008, 17:38   #9
dinko
Početnik forumacije!

dinko's Avatar

Registrovan/a dana: 11.03.2008
Mjesto: mirkovci.hr
Downloads: 196
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: korg i30
dinko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
dinko pošalji poruku preko MSN messengera dinko pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od kreso Pokaži Post
Nije uvjek MIDI FILE = BANana !

Stvar je u tome kako češ taj midi iskoristiti. Ako ti midi file treba za pravljenje nekog namjenskog "zahebanog" ritma, a nigdje ga nema za nabavit, tada potraži ovdje od kolega. Ili da ti daju file (ako ga imaju) da iz njega napraviš style, ili da odsviraju, usnime pa ti ga dadnu. U najboljem slučaju da ti daju baš taj potrebni ritam (ako ga je već napravio).
Naravno, zatražiš li midi file a ne podjeliš s ostatkom foruma poslije od tog file orginalni ritam za neku pjesmu tj sa članovima taj ritam u download centru, e tad prika moj slijedi ne BANana nego trajan BAN.

Ali kako je kolega gore naveo, za hrvatska kola osnova je ESTAM ili neka modulirana dvojka. Stvar je samo kako pojedine trake u ritmu sviraju kontru, no to se sve da sredit i upicanit u orginalu. A solaže na bisernicu sam pleti.
Drago mi je da je bar netko razumio sta sam napisao gore, niti sam nudio midi files niti trazio samo sam kolegi pokusao rjesiti problem,a sto se mene tice midi file nemora ni postojati