Videti jedan post
Star 04.01.2006, 11:41   #3
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Zaboravio sam napomenuti da se radi o ozbiljnom workstationu jer ima mogučnost izrade sounda kombinacije od 8 sound programa. Svaki program ima dupli oscilator tako da u finalnoj kombinacijskoj boji možeš imati i do 16 različitih boja što je više nego respekta vrijedno.
Također ima i RPPP Real patern Play procesor (mislim da se to tako zove ), močan sequencer sa zapisom od 30.000 nota i još dosta toga.
meni se osobno svidio što koristi za unos i pohranu podataka Ms-DOS kompatibilnu disketu a ne memorijsku karticu kao stariji modeli (M1, X3, 01W, T3). I FD mu nije osjetljiv i loš kao na Rolandima i Yamahama pa da brzo vrisne, a i u slučaju kvara možeš ga zamjeniti bilo kojim FD-om za kompjutor koji košta cca. 10 Eur-a.
Neznam što da ti još kažem o N-364. Vjerujem da češ ako ga uzmeš biti zadovoljan njime. U download sekciji imaš PCG-a koje i sam koristim pa vidi dal ti se sviđa. Jedino što po zvukovima nije al pari Yamahi DX-11 i sl. solo "juzni vetar" syntheva. Ipak se radi o klavijaturi namjenjenoj prvenstveno više zapadnim tržištima. Ja kad sam je kupio sam htio poludjeti s njome jer je bila za Techno, Rave i sl. elektronsku glazbu više nego za narodnjak. No kad ga dobro isprogramiraš više je nego dobar, usudim se reči čak da je i odličan. Tipke mu nisu poluotežane i tvrde pa je pogodan radi brzine jako za harmonikaše. No iako su tipke obične poluprofesionalne, radi se o kvalitetnoj izradi. Kučište je za razliku od novijih Tritona i Pa KORG-ova metalno i kvalitetnije, a ne plastika i gumice. Komandni tasteri su mu plastični i relativno trajni. Ja sam tek nakon 5 godina svakodnevnog korištenja promjenio do sada samo jedan taster i to samostalno bez mnogo komplikacija.

Pozdrav
kreso je offline   Reply With Quote