Hvala Vingula,
drago mi je da si se javio i da radiš kod nas u Sisku. Da li si možda u petak u Inside?, jer me za vikend nema Sisku, pa javi kada počinješ i do kada sviraš (sati). Ovo što sam pitao doista mi treba za bratove klince. On je to uzeo od Franca iz No. 1. Budući da ja Pa 80 maksimalno koristim (sempler, video out, vocalist itd.), svidilo mu se da kada reproduciram fajl ide tekst na video monitor. Znam da tako nešto ne može ići na ovo čudo, i da to mogu jače E i G serije, ali bi bilo zgodno da kao što si rekao iz laptopa povlači fajl a koristi zvukove od kljave. Ako si zainteresiran javi se na PM, da neposredno komuniciramo, pa se možemo naći na cugi. Da budem iskren brat ima kljavu tek tjedan dana, i ono što mogu reći je da dosita ubija, no on zna stisnuti C akord i to je sve. A ja sam tek maloprije isprintao uputstvo, pa te zamoljavam kada budes dobre volje da detaljnije objasnis proceduru (korak po korak), koji player (može li Van basco? i sl.). Ja sam prije 8 godina radio na E - 68 i G - 600, ali ovo je nešto sasvim drugo.
Hvala Tebi i svim kolegama dobre volje na pomoći,
Zorz.
|