Videti jedan post
Star 21.04.2008, 10:33   #8
nidzabg87
Banovan!

Registrovan/a dana: 28.01.2008
Godina: 38
Downloads: 9
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
nidzabg87 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od medino Pokaži Post
jebo te ,tek sad slusam pesme sa ovog grand festivala i ne verujem...pa jeste li culi tanju savic koliko joj je pukao glas pri kraju strofe....ne mogu da verujem...pa zar nije mogla za pola tona ili ton nize i verovatno bi jojk bilo ok...ne,riba oce iz Gis-a...i sta im znaci to da pevaju iz polu tonova,cuo sam kao da je glas bolji kad se peva iz polu tona,ne znam koliko je to tacno...moj prosli pevac je bio takav,Fmol mu nisko a Gmol mu visoko,kao brate daj mi Gis mol??? pa sta si bre ti Saban Saulic,pa kao gis...
polustepen mnogo znaci, pocni da pevas neku pesmu i dizi je sve za polustepen i u jednom trenutku vise neces moci da dizes vise... a i neki tonaliteti leze bolje... sve zavisi od pesme ja licno prvi put cujem to za polu tonove... a to za Grand sto kazes, jedino Aco Pejovic nije gresio on je konstantno bio u drugom tonalitetu salu na stranu Dzej nije imao falseva

neko je bas, neko bariton, neko tenor... pricam za pevace... tako da definitivno polu stepen znaci... ali ima i foliranja ne kazem da nema, sto je kod nas cesta pojava, bolje im ide foliranje od pevanja svaki drugi 'zna' da peva i 'razume se' u muziku
nidzabg87 je offline   Reply With Quote